Geplaatst op Geef een reactie

Ontdek de nieuwe Ikuma2 en Ikuma2 P van Niviuk

Ontdek het echte lange afstand XC vliegen voor de eerste keer of herontdek het plezier van vliegen met zekerheid zonder aan performantie te moeten inboeten. De nieuwe Ikuma 2 laat je moeiteloos XC kilometers laten aan klikken, terwijl je kan genieten van een toegangkelijke, comfortabele en veilige vlieg ervaring.

Met een aspect ratio van 5.7, is de nieuwe Ikuma 2 geschikt voor piloten in hun laatste XC opleidingstadium en de meer ervaren XC piloot die op zoek is naar een rustigere vorm van vliegen zonder aan permormantie te moeten inboeten. Met dank aan de integratie van verschillende technologien ontwikkeld voor de nieuwe competitie vleugels (Icepeak & Peak 5), heeft Niviuk een EN B vleugel gemaakt met hoge perfomantie en goede passieve veiligheid.

Ontdek meer details:

over de Ikuma 2.

en de Ikuma 2 P.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *